Friday, January 21, 2011

What thaaaaa....bugs dalam microsoft games : Chess

Satu hari tue, tengah syok-syok main game chess, tibe-tibe pulak boleh computer main tipu dgn aku, aduh, patutlah aku asyik kalah je. rupanya-rupanya computer main tipu, ceh.... tercabar kredibiliti main game chess aku, secara suke dan relanya, aku amik enset, dan record video yang AI main tipu, kot-kot nak show off kat "Juri" yang sebenarnya aku main secara jujur, x de tipu-tipu. AI je yang suke main tipu...nak tengok videonye? moh, read lebih lanjut.....


video

What thhaaa....sanggup AI menipu untuk menang game ni..cis...
sekarang rahsia korang dah bocor,

*To All Reader, Jangan Trust AI lagi bile main any games yang ade dlm computer anda, dowang suke main tipu.

0 comments:

Post a Comment

Eddytech menggunakan sistem comment yang tidak memerlukan anda untuk memasukkan "captcha" bagi memudahkan eddytech untuk mendapat feedback daripada anda :)