Tentang Eddytech

Sejarah Blog

Eddytech03.blogspot.com yang ditubuhkan pada awal tahun 2009, merupakan satu blog yang tidak mempunyai apa-apa maksud dan kegunaan. blog ini terbiar sehingga ke akhir tahun 2010 dengan hanya mempunyai 2 post sahaja, mulai hujung tahun 2010, eddytech kembali bangkit untuk menjadi satu hub informasi berkenaan dunia perkomputeran. disamping itu juga, blog ini dicipta bukan sepenuhnya untuk informasi berkenaan komputer, tetapi info-info lain yang mungkin tidak salah untuk disampaikan.

Mula dikenali dengan nama eddytech.my, tetapi terpaksa melupakan hasrat untuk berdomain .my kerana faktor kewangan. buat masa ini, iklan-iklan yang ada didalam eddytech adalah untuk menampung pembiayaan domain suatu hari nanti.. disamping itu juga, eddytech akan memastikan iklan-iklan ini tidak menganggu viewing anda dan impak kepada load speed. Tujuan utama eddytech menyampaikan pengetahuan ini adalah untuk berkongsi dengan anda semua, Pihak eddytech mengalu-alukan sekiranya anda ingin follow blog ini. selain itu juga, eddytech berharap, agar anda meninggalkan comment anda dibahagian comment. pihak eddytech akan sentiasa track back ke page anda untuk kebaikkan bersama.

Terima kasih atas sokongan anda :) 

Tentang Penulis

Eddytech03.blogspot.com buat masa ini mempunyai seorang penulis yang bersedia untuk berkongsi ilmu untuk anda semua, antara penulis-penulisnya ialah
  • Edi Abdul Rahman penulis utama , Masih menuntut di UiTM Pahang, mengambil jurusan Computer Science And Mathematics. mempunyai pengalaman berkenaan komputer selama 5 tahun. Pernah bekerja di syarikat penjual barangan komputer ALL IT di Digital Mall Petaling Jaya.

Hubungi Kami Di

e-mail


Semua Info/tutor/trick didalam eddytech berstatus Open, Feel Free Untuk share,guna.