Friday, April 8, 2011

khas untuk blogger yang berhosting .blogspot.com

ketahui bahawa team blogspot telah mencipta satu template baru yang boleh diguna pakai pada setiap blogger yang menggunakan .blogspot.com sebagai domain. template ini jauh lebih advance tetapi didalam masa yang sama tidak memerlukan anda untuk install kedalam edit HTML anda. hanya dengan menambah some word ke dalam URL blog anda sudah cukup memadai untuk mengubah viewer blog anda. berikut adalah beberapa snap shot blog eddytech

original view using template

Sidebar view
mosaic

snapshot

time slide
flipcard
nak dapatkan template sebegitu? mudah je, tambah /view dibelakang url blog anda. example http://eddytech03.blogspot.com/view

17 comments:

  1. smart gak lah. x payah nak main2 coding.

    ReplyDelete
  2. woww..not bad..:)
    eddy, sory load blog sye lambt ke???
    tgh ade problem teknikal dgn pertukaran domain...huhu
    sye pn kdg tk leh nk mask kt blog sendiri..:(
    sory naa..:)

    ReplyDelete
  3. cannot enter your blog already.... :(

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. menarik theme blog ni.. macam wordpress pulak

    ReplyDelete
  6. @PKE : unsure...saya hanya tahu blogger je buat masa nie...
    @sufian : mean? theme blog nie or theme yang ada dlm image tue :P

    ReplyDelete
  7. dah try..cambest gak.. hehe :p

    eh btw, nak tanye, awak tengok kat komen entri mane yg ade phishing dan hijacking tu? entri lame eh?

    ReplyDelete
  8. ohh..patutlah cek tadi macam takde jek phishing tu..hehe, papepon terima kasih sbb bagitau..barulah nak beringat2 sikit ni..nasib lah bukan ade betul2.. hehe

    ReplyDelete
  9. smart la..
    duk bermain pula aku ng benda tu..
    boleh gerak2..
    thanks.. mmg mnarik..

    ReplyDelete
  10. HEHE.. okeh la tue..boleh enjoy2

    ReplyDelete

Eddytech menggunakan sistem comment yang tidak memerlukan anda untuk memasukkan "captcha" bagi memudahkan eddytech untuk mendapat feedback daripada anda :)